Fri frakt vid köp över 1000 SEK

Elektronik

Här på Imerco gillar vi allt som behöver ett eluttag, och vi är säkra på att vi har utrustningen som gör dina vardagsrutiner lite roligare och lite mer effektiva.

Oavsett om det är kaffet som ska bryggas eller håret som ska plattas innan du ska ut, så har vi elprylarna som gör livet lite enklare – se bara här.

Elektronik

Elektriska apparater och anordningar hjälper dig när du har bråttom på morgonen och skämmer bort dig när du vill göra livet lite enklare och roligare. Varför inte hålla koll på vädret med Ventus väderstation eller få nymalt kaffe varje dag med Bodum? I badrummet går det lätt att göra sig fin med Philips skäggtrimmer till herrarna och BaByliss hårfön till damerna, och hela familjen får en friskare mun med elektriska tandborstar från Oral-B.

Gå på upptäcktsfärd bland Imercos elektronik oavsett om det är en mixer från KitchenAid eller ett strykjärn från Tefal som lockar dig. Kom ihåg att vi alltid informerar dig om ifall leverantörerna till vårt elektriska sortiment erbjuder dig provperioder eller lämnar nöjdhetsgaranti.