Fri frakt vid köp över 1000 SEK

Råsaftcentrifug

Dagen börjar fantastiskt mycket bättre med ett glas alldeles nypressad juice. Och med hjälp av en juicepress behöver du inte ens gå upp tidigt för att njuta av den lyxen. Hitta den juicepress eller slow juicer som är din favorit och låt den ta hand om saken.

Sökning gav 23 resultat
Ladda fler artiklar

Råsaftcentrifug

Juice smakar gott, juice är nyttigt och juice är lätt att göra hemma i köket. Experimentera själv med vilken kombination av frukt och grönt du föredrar i färskpressad juice och ge din vardag ett lyft med en välsmakande vitaminkick direkt på morgonen. Det kommer både ditt immunförsvar, din matsmältning och din hud att tacka dig för.

Imerco har de populäraste juicepressarna i olika prisklasser, färger och storlekar. Välj en slow juicer om du vill hantera dina råvaror skonsamt och på så sätt bevara så mycket smak och vitaminer som möjligt. Eller välj en traditionell juicepress om juicemaskinen ska göra jobbet ännu snabbare och du gillar färskpressad juice med lite mer fruktkött.

Om det är för svårt att välja själv så titta in hos din lokala Imerco-butik och låt vår duktiga personal hjälpa dig att hitta den rätta juicepressen för ditt behov.